Övriga gemensamma lokaler

Föreningen har flera olika lokaler som kan disponeras av de boende för sammankomster och aktiviteter.

Många lokaler är öppna för alla dygnet runt. Andra bokas hos maskinisten eller på bokningstavlan i respektive port. De lokalerna kan inte bokas för stående eller schemalagda aktiviteter, utan du måste boka dem för varje gång.

Vissa lokaler behöver du skaffa nyckel till av maskinisten för 400 kr per nyckel.

Föreningens övriga gemensamma lokaler

• Cykelverkstaden, Rhg 23 -1 tr (ingång från utsidan)

Lokal utan fönster.

Används för service av cykel mm.

Öppna med egen tagg.

• Keramikverkstaden, Rhg 23 -1 tr (ingång från utsidan)

Används av Lergökarna. Kontakta maskinisten för mer information.

• Motionsrummet, garageplan, Rhg 27

Yta: 104,5 kvm

Används för biljard, bordtennis, gympa, filmvisningar etc. Observera att inga uteskor ska användas i motionsrummet.

Bokas på bokningstavlorna med egen tagg. OBS! Den som bokat måste öppna med sin tagg inom 15 minuter annars tas bokningen bort automatiskt.

• Vinprovningslokalen, Rhg 39 bv (samma ingång som till cykelrum bredvid Coop)

Lokal utan fönster med plats för 20 personer.

Används av vinprovarna. Kommande vinprovningar annonseras i nyhetsbrevet Vi i Bränneriet.

Nyckel lånas hos maskinisten.

• Bridge- och utställningslokalen, Rhg 39 -1 tr

Yta: 76,5 kvm

Används för samma ändamål som studielokalen och som rastlokal av föreningens entreprenörer.

Bokas hos maskinisten som också lånar ut nyckel.

• Återvinningsrummet Prylen, Rhg 53 bv

Rum för att lämna och ta hela och rena saker, böcker, mindre möbler med mera.

Öppna med egen tagg.

Kontaktperson: Ingemar Klera

• Snickeriet och målarrummet, Rhg 57 -1 tr

Yta: 64 kvm

Välutrustat snickeri och målarrum med skänkta verktyg, material mm. Några av maskinerna är privata men får lånas efter kontakt med angiven ägare. Finns begränsat antal bokningsbara hyllor och låsbara skåp för att spara pågående arbeten i.

Nyckel köps hos maskinisten. Nyckel till aktuell port behövs också.

• Väv-/systugan, Rhg 63 -3tr

Yta: 71 kvm

Välutrustat handarbetsrum med vävstolar, symaskin, material mm. Information om verksamheten (öppet hus, temakvällar mm) finns på anslagstavlan i respektive port.

Nyckel köps hos maskinisten.

Kontaktpersoner: Helena Adner (073-908 41 99), Ulla Svensson (070-828 48 57)

• Gymmet, Rhg 65 bv

Lokal utan fönster.

Träningsrum med några maskiner och fria vikter för styrke- och konditionsträning. Kom ihåg att träna tyst för att inte störa närliggande grannar!

• Studielokalen, Rhg 73 -1 tr

Yta: 70,5 kvm

Används för barnkalas, möten, kurser, föreläsningar, qigong, meditation etc.

Bokas hos maskinisten som också lånar ut nyckel.

Kontaktperson: Kerstin Ljunglöf (073-753 35 70) för qigong.