Övriga gemensamma lokaler

Föreningen har flera olika lokaler som kan disponeras av de boende för sammankomster och aktiviteter.

Många lokaler är öppna för alla dygnet runt med tagg. Andra bokas hos maskinisten eller digitalt. De lokalerna kan inte bokas för stående eller schemalagda aktiviteter, utan du måste boka dem för varje tillfälle.

Vissa lokaler behöver du skaffa nyckel till av maskinisten för 400 kr per nyckel.

Bord och stolar får inte lånas från Åttingen eller andra lokaler.

Föreningens övriga gemensamma lokaler

• Cykelverkstaden, Rhg 23 -1 tr (ingång från utsidan)

Lokal utan fönster.

Används för service av cykel mm.

Öppna med din tagg.

• Keramikverkstaden, Rhg 23 -1 tr (ingång från utsidan)

Används av Lergökarna. Kontakta maskinisten för mer information.

Nyckel köps hos maskinisten.

• Motionsrummet, garageplan, Rhg 27

Yta: 104,5 kvm

Används för biljard, bordtennis, gympa, filmvisningar etc. Observera att inga uteskor ska användas i motionsrummet. Använd inte biljardbordet till annat än biljardspel och städa efter dig.

Bokas digitalt. OBS! Den som bokat måste öppna med sin tagg inom 15 minuter annars tas bokningen bort automatiskt.

Mer om digital bokning

• Vinprovningslokalen, Rhg 39 bv (samma ingång som till cykelrum bredvid Coop)

Lokal utan fönster med plats för 20 personer.

Används av vinprovarna. Kommande vinprovningar annonseras i nyhetsbrevet Vi i Bränneriet.

Nyckel lånas hos maskinisten.

Kontaktperson: Svante Böös

• Bridge- och utställningslokalen, Rhg 39 -1 tr

Yta: 76,5 kvm

Används för samma ändamål som studielokalen och som rastlokal av föreningens entreprenörer.

Bokas hos maskinisten som också lånar ut nyckel.

• Återvinningsrummet Prylen, Rhg 53 bv

Rum för att lämna och ta hela och rena saker, böcker, mindre möbler med mera.

Öppna med din tagg.

Kontaktperson: Ingemar Klera

• Snickeriet och målarrummet, Rhg 57 -1 tr

Yta: 64 kvm

Välutrustat snickeri och målarrum med skänkta verktyg, material mm. Några av maskinerna är privata men får lånas efter kontakt med angiven ägare. Finns begränsat antal bokningsbara hyllor och låsbara skåp för att spara pågående arbeten i.

Nyckel köps hos maskinisten. Nyckel till aktuell port behövs också.

Kontaktpersoner: Ludvig Lindström (070-217 16 28), Alexander Marek (073-728 63 11)

• Väv-/systugan, Rhg 63 -3tr

Yta: 71 kvm

Välutrustat handarbetsrum med vävstolar, symaskin, material mm. Information om verksamheten (öppet hus, temakvällar mm) finns på anslagstavlan i respektive port.

Nyckel köps hos maskinisten.

Kontaktpersoner: Helena Adner (073-908 41 99), Ulla Svensson (070-828 48 57)

• Gymmet, Rhg 65 bv

Lokal utan fönster.

Träningsrum med några maskiner och fria vikter för styrke- och konditionsträning. Kom ihåg att träna tyst, använda lurar etc. för att inte störa närliggande grannar!

Nyckel köps hos maskinisten. Nyckel till ytterdörr behövs också.

• Studielokalen, Rhg 73 -1 tr

Yta: 70,5 kvm

Används för barnkalas, möten, kurser, föreläsningar, qigong, meditation etc.

Bokas hos maskinisten som också lånar ut nyckel.

Kontaktperson: Kerstin Ljunglöf (073-753 35 70) för qigong.

Carousel imageCarousel imageCarousel image